contact gegevens: winkel@brothersjeans.nl | 0321-701561

Fysieke kledingwinkel in Dronten

Persoonlijk stijladvies van onze mode-experts

Voor 16:30 uur besteld, morgen in huis.

Brand | ARKK Copenhagen

Brand | ARKK Copenhagen
6 oktober 2016 Merel Graafland

ARKK Copenhagen SNEAKERS

 

Just keep it simple. Een outfit met comfy sneakers. Daar lopen we het liefst de hele dag in, of moeten wij zeggen op?! De witte sneakers van Selected Homme kennen wij bij Brothers Jeans. Witte sneakers blijven onze trending toppers, ook dit najaar! Maar bij Brothers Jeans breiden wij onze sneaker collectie in 2017 uit, dit doen wij met een selectie aan up coming brands zoals ARKK Copenhagen.

ARKK Copenhagen // AW15 Campaign

https://www.youtube.com/watch?v=3p_rMOh-lcM

Surprise… eerder dan verwacht staan de eerste sneakers in de winkel al voor jou klaar! Wij willen jou kennis laten maken met een van de eerste sneakermerken; ARKK Copenhagen! Een prachtig Scandinavisch merk wat te herkennen is aan haar simpliciteit.

‘Less is More’

Simplicitie is waar ARKK Copenhagen voor staat, geïnspireerd door prachtige vormen en technische ontwikkelingen. Bij Brothers Jeans zie je veel Scandinavische merken terug. Merk na merk ontstaat in Scandinavië. Een land gevuld met creatieve breinen en geweldige omgevingen. ARKK is daar trots op en laat dit dan ook keer op keer zien in haar collectie. Door middel van natuurlijke, neutrale kleuren gemixt met strakke lijnen en vormen geeft het merk een eigen stempel op haar sneakers.

Bekijk de sneakers in onze collectie bij Brothers Jeans en je herkent de ARKK sneakers direct. Het model is gemaakt van comfortabele stof en zal precies om je voet heen vallen. Een sneaker merk voor him and her en dus ook voor jou!

 

arkk-raven-navy-mesh-fw16

arkk-raven-navy-mesh-fw16-2

arkk-raven-navy-mesh-fw16-3

arkk-raven-black-camel-nubuck-fw16

arkk-raven-black-camel-nubuck-fw16-2

arkk-raven-black-camel-nubuck-fw16-3