contact gegevens: winkel@brothersjeans.nl | 0321-701561

Fysieke kledingwinkel in Dronten

Persoonlijk stijladvies van onze mode-experts

Voor 16:30 uur besteld, morgen in huis.

Brand | Circle of Trust

Brand | Circle of Trust
27 augustus 2016 Merel Graafland
circle of trust vind je bij brothers jeans dronten

circle of trust vind je bij brothers jeans dronten

New Brand | Circle of trust

Circle of Trust for him and her.

Ga naar de webshop

Circle Of Trust luistert naar ideeën vanuit de hele wereld, innoveert en ontwikkeld elke dag weer. Een merk wat unieke jeans draagbaar wil maken voor iedereen. Iedereen heeft namelijk een andere smaak, stijl, portemonnee en pasvorm. Gebruik van de juiste en fijnste materialen voor de kleding is erg belangrijk. En dat voor een leuke prijs! Het gebruik van stretch in jeans zorgt voor prachtige pasvormen en comfort voor vele. Al eens een jeans met stretch geprobeerd? Tegenwoordig een favoriet voor man en vrouw. 

Het gebruik van stretch in jeans zorgt voor prachtige pasvormen en comfort voor vele. 

 Circle of Trust jeans staat bekend om geweldige details. De vier paar knopen van de heren jeans bijvoorbeeld, deze vertegenwoordigen per stuk de missie en visie van het merk. Verder heeft de nieuwe dames collectie subtiele details in de jeans, zoals de wassingen. De heren en dames collectie is vanaf nu te verkrijgen bij Brothers jeans!

De heren en dames collectie is vanaf nu te verkrijgen bij Brothers jeans!

Circle Of Trust staat, net als Brothers Jeans voor de perfecte jeans voor jou. Maak een krachtige casual outfit met een jeans. Iedereen is uniek en wij helpen jou bij Brothers Jeans graag met het zoeken van de juiste pasvorm en stijl.

  • Brothers Jeans.