contact gegevens: winkel@brothersjeans.nl | 0321-701561

Gratis bezorging vanaf €50.

Voor 16:30 besteld, morgen in huis.

Veilig online betalen

Brand | Heroes on Socks

Brand | Heroes on Socks
27 juli 2016 Marvin Naipal
Heroes on Socks 3 pack sokken

Brand | Heroes on socks

Wat voor held ben jij? En wat voor held word je dankzij de sokken van Heroes on socks. Treed jij liever op de voorgrond, ben jij haar vrolijke of onhandige held? Misschien een held op sokken, maar dat maakt vanaf nu helemaal niet meer uit! Neem is een kijkje in onze nieuwe voorjaarscollectie van Heroes on socks also known as HOS.

GA NAAR DE WEBSHOP

Het merk HOS is klein maar fijn, net als de sokken zelf. Het merk HOS probeert de sok weer een belangrijk item van jouw outfit te maken. Een sok van HOS bij een gentlemanslook bijvoorbeeld! Je onderscheidt je van de rest door een passende maar opvallende sok. Om het merk ondanks succes uniek te laten blijven, verkopen ze in een geselecteerd aantal winkels waarmee zij zich identificeren. (En laat de sokken nou toevallig bij Brothers Jeans liggen!)

De sokken zijn niet alleen uniek en super gaaf… Kwalitatief zijn de sokken ook zeker fijn. Hoe komt dit? Dit komt omdat het merk veel aandacht schenkt aan het vakmanschap en heeft oog voor detail. De sokken worden namelijk geweven in Italië door ambachtslieden. Vanuit Italië in Dronten, de nieuwe collectie van Heroes on socks ligt voor je klaar!

-Brothers Jeans