Veelgestelde vragen

Hoe kunnen we je helpen?

Verzending & levering

Je kunt je bestelling afhalen bij ons in de winkel.  Geef bij het uitchecken van je bestelling aan dat je hem graag wilt ophalen. Zodra de bestelling klaar staat ontvang je van ons een bericht dat je bstelling afgehaald kan worden. 

 

Brothers Jeans

Redepassage 15

8253 KC, Dronten

Land

 

Verzendkosten

 
NederlandStandaard verzendkosten €4,95. Gratis verzending vanaf €60.

Zeker! In het weekend leveren wij alleen op zaterdag, mits de bestellingen geplaatst zijn op maandag tot en met vrijdag voor 16.00 uur. Houd er rekening mee dat dit een streven is, maar wij afhankelijk zijn van onze vervoerders. Houd voor actuele informatie je track & trace in de gaten.

Van maandag tot en met vrijdag geldt voor 16.00 uur besteld, is de volgende dag in huis. Binnen de gemeente Dronten kun je doordeweeks van ma t/m vrijdag een bestelling plaatsen voor 15.00 uur en deze dezelfde dag nog bezorgd krijgen. Bestellingen die op zaterdag voor 17.00 uur worden geplaatst, worden op maandag geleverd. Bestellingen die op zaterdag na 17.00 uur of op zondag worden geplaatst, worden dinsdag geleverd.

Wij streven om jouw bestelling binnen 1 werkdag te leveren in Nederland. Foutjes kunnen voorkomen en meerdere factoren kunnen invloed hebben op de vertraging van jouw bestelling. 

Als dit gebeurt, laat het ons dan zo snel mogelijk weten via e-mail, telefoon of whatsapp! De standaardprocedure omvat een onderzoek met de vervoerder om te zien waar uw pakket zich bevindt. Dit kan ongeveer 8 werkdagen duren. Wij verzoeken u vriendelijk om in de tussentijd even bij uw buren te gaan kijken.